Hoppa till huvudinnehåll

Med anledning av Coronaviruset

Regeringen föreslår att begränsa maxantalet deltagare i allmänna sammankomster till 8 personer. Vi har sedan tidigare tagit beslut att pausa verksamheten terminen ut, men nu behöver vi också övergå till digitala gudstjänster.

Vi vill ge människor säkra miljöer där man kan uttrycka sorg och möta evangelium, på de sätt som är möjliga, det är vårt bidrag till folkhälsan. Livsmod och hopp på mänsklig och kristen grund är viktigare än någonsin. Vi fortsätter att läsa Bibelns texter, lyssna till varandra och till Guds röst samt be för våra sammanhang och vår värld.

Detta innebär att söndagens gudstjänst inte kommer att firas i kyrkan under en tid framöver. Istället välkomnas du till vårt digitala alternativ,  som finns att titta på hemma via kyrkans Facebooksida facebook.com/Bureaforsamling/live. Detta från och med 22/11.

Kyrkklockorna ringer fortsatt till helg lördagar kl.18, och till gudstjänst söndagar kl.11.00. Detta som en påminnelse om att vår bönegemenskap fortsätter, men på annan plats. När kyrkklockorna har ringt, bänka dig då gärna framför vår digitala gudstjänst, radiogudstjänsten eller alternativ från SVT.

-----

Om du är orolig och behöver prata med någon, är du välkommen till din församling. Du kan också ringa jourhavande präst på 112 eller kontakta vår chatt på nätet. Ha omsorg om varandra: tvätta händerna, visa omdöme i sociala kontakter, res med försiktighet och håll dig uppdaterad. Bureå församling följer information från UD och Folkhälsomyndigheten.

Robert Koss
KYRKOHERDE, BUREÅ FÖRSAMLING
TELEFON: 0910-70 80 63