Kyrk- och kyrkogårdsvaktmästare

På grund av stundande pensionsavgång söker Bureå församling en kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare. Tjänsten är 100 % heltid. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 11 personer och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tjänstens innehåll
Du kommer att möta många människor, både i glädje och sorg. Servicekänsla och flexibilitet är viktiga inslag i tjänsten. Viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta då du ofta arbetar ihop med övrig personal.

I arbetsuppgifterna ingår
    • Allmän skötsel, underhåll av kyrka, övriga fastigheter och maskinunderhåll
    • Kyrkogårdsarbete där det bla. ingår skötsel av grönytor och övriga markytor
    • Gravgrävningar, snöröjning och gräsklippning med anvisade maskiner
    • Tjänstgöring vid gudstjänster och förrättningar, dop, vigsel och begravningar
    • Helgtjänstgöring var tredje helg och viss kvällstjänstgöring
    • Viss administration
    • Lön enligt avtal

Vi söker Dig som:
    • är en positiv och glad människa
    • har erfarenhet av åkgräsklippare, grävmaskin och traktor
    • har erfarenhet av arbete i kyrkor, på kyrkogårdar och av trädgårdsarbete
    • har erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter
    • delar Svenska kyrkans tro och värderingar
    • är medlem i Svenska kyrkan
    • har Körkort B
    • har viss datorvana

Enligt överenskommelse.

Övrigt
Ansökan med sedvanliga ansökningshandlingar ska vara oss tillhanda senast 2020-12-11 till postadress: Bureå församling, Skärvägen 2 A, 932 52 Bureå.

Upplysningar om tjänsterna fås av Robert Koss, Kyrkoherde 0910-70 80 63 och Nils Hägglund, kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare 0910-708072. Bureå församling,
Facklig kontakt
Kommunal Skellefteå.
Välkommen med din ansökan!