Barnkören

En bild på Bureå barnkör utanför BergsbykyrkanNu är höstterminen igång igen! Alla barn i årskurs F-2 samt de i åk. 3-5 är dock välkomna att börja sjunga tillsammans med oss även om höstterminen redan startat!

Bureå barnkör är för dig som går i klass F-5 och tycker att det är roligt att sjunga tillsammans med andra. Vi övar i musikrummet i Bureå församlingsgård. Förutom att ha kul på våra övningar sjunger vi i kyrkan några söndagar per termin. Dessutom brukar vi göra utflykter till andra ställen och hitta på roliga aktiviteter.

Vi har två olika övningstider för olika åldersgrupper. Tiden tisdagar 13.45 - 14.30 gäller för de som går i F till åk. 2 och onsdagar 13.45 - 14.30 för de som går i åk. 3 till 5. Har du några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta Lars Palo.

Ordinarie körledare är kyrkomusiker Lars Palo, telefon 0910 - 70 80 66.

VÄLKOMMEN ATT VARA MED!

Program för höstterminen 2017

DatumAktivitetPlats
12/11Särskild aktivitet/körresa! Vi sjunger i Skellefteå St Olovs kyrka och besöker därefter Leos Lekland! Vi träffas 09.45 utanför Bureå församlingsgård för gemensam avfärd. Skellefteå St Olov/Leos lekland
3/121:a adventsgudstjänst där vi sjunger tillsammans med kyrkokören i Bureå kyrka kl 11.00. Övning från 10.15Bureå kyrka
10/12Vi har ett luciatåg i gudstjänsten kl. 11. Vi övar från 10.15. Därefter terminsavslutningsfest i församlingsgården.Bureå kyrka/församlingsgården

Ingen anmälan behövs, men ta gärna med en lapp med din adress och förälders mobilnummer, så jag får de kontaktuppgifter jag behöver!