Barnkören

En bild på Bureå barnkör utanför BergsbykyrkanNu är höstterminen slut, men vi börjar om igen 16 och 17 januari 2018! God jul och gott nytt år!

Bureå barnkör är för dig som går i klass F-5 och tycker att det är roligt att sjunga tillsammans med andra. Vi övar i musikrummet i Bureå församlingsgård. Förutom att ha kul på våra övningar sjunger vi i kyrkan några söndagar per termin. Dessutom brukar vi göra utflykter till andra ställen och hitta på roliga aktiviteter.

Vi har två olika övningstider för olika åldersgrupper. Tiden tisdagar 13.45 - 14.30 gäller för de som går i F till åk. 2 och onsdagar 13.45 - 14.30 för de som går i åk. 3 till 5. Har du några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta Lars Palo.

Ordinarie körledare är kyrkomusiker Lars Palo, telefon 0910 - 70 80 66.

VÄLKOMMEN ATT VARA MED!

Program för vårterminen 2018

DatumAktivitetPlats
16/1Körövningarna börjar igen för vårterminen (F-2)Körrummet i församlingsgården
17/1Körövningarna börjar igen för vårtermienen (3-5)Körrummet i församlingsgården
4/2Vi sjunger i Bureå kyrka på kyndelsmässodagen. Vi övar från kl. 10.15Bureå kyrka
18/3Vi sjunger i gudstjänsten i Bureå kyrka. Vi övar från kl. 10.15Bureå kyrka
1/4Vi sjunger på påskdagen tillsammans med kyrkokören i Bureå kyrka. Vi övar från kl. 10.15Bureå kyrka
22/4Särskild aktivitet/körresa! Hemligt än så länge!
6/5Vi sjunger i gudstjänsten i Bureå kyrka. Vi övar från kl. 10.15. Efteråt är det terminsamslutning i församlingsgårdenBureå kyrka/ församlingsgården

Ingen anmälan behövs, men ta gärna med en lapp med din adress och förälders mobilnummer, så jag får de kontaktuppgifter jag behöver!