Barnkören

Nu är Bureå barnkör igång igen, välkommen onsdagar 13.45!

Bureå barnkör är för dig som går i klass F-5 och tycker att det är roligt att sjunga tillsammans med andra. Vi övar i musikrummet i Bureå församlingsgård. Förutom att ha kul med sång, dans, rytmikövningar och lekar på våra övningar sjunger vi i kyrkan några söndagar per termin. Dessutom brukar vi regelbundet göra utflykter till andra ställen och hitta på roliga aktiviteter. Under vårterminen 2018 hälsade vi på uppe i Piteå och sjöng i Norrfjärdens kyrka varefter vi besökte Skeppet på Pite Havsbad och hade roligt tillsammans!

Från hösten 2018 kommer vi att testa ett nytt koncept för körövningarna. De två grupperna, åk F-2 och 3-5, kommer att öva samma dag (onsdag) och bägge grupperna kommer till församlingsgården direkt efter skolan slutat, vilket innebär en gemensam start vid 13.45. Efter den gemensamma inledande samlingen i församlingsgården kommer grupperna att delas upp så att den ena gruppen har körövning medan den andra har aktiviteter ledda av församlingspedagog. I mitten kommer vi att ha ett gemensamt mellis/fika av lite ordentligare karaktär varefter gruppernas aktiviteter byts. Vi avslutar verksamheten 15.45. Har du några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta Lars Palo.

Ordinarie körledare är kyrkomusiker Lars Palo, telefon 0910 - 70 80 66.

VÄLKOMMEN ATT VARA MED!

Program för höstterminen 2018

DatumAktivitetPlats
12/9Körstart för höstterminen enligt nya planen, vilket innebär att alla kommer till församlingsgården efter skolan och vi startar 13.45, fortfarande i två grupper med växlande aktiviteter! Vi avslutar 15.45.Bureå församlingsgård, körrum, barnutrymme m.m.
30/9Första uppsjunging i gudstjänsten i Bureå kyrka 11.00. Vi övar från 10.15 i kyrkan.Bureå kyrka
28/10Vi sjunger i gudstjänsten i Bureå kyrka 11.00. Övning från 10.15 i kyrkan.Bureå kyrka
18/11Körresa/särskild aktivitet!Hemligt än så länge!
2/12Vi sjunger in 1:a advent i Bureå kyrka tillsammans med kyrkokören kl. 11.00. Övning från 10.15.Bureå kyrka
5/12Höstterminens sista övningBureå församlingsgård
9/12Luciatåg i kyrkan och terminsavslutning i församlingsgårdenBureå kyrka/församlingsgård

Ingen anmälan behövs, men ta gärna med en lapp med din adress och förälders mobilnummer, så jag får de kontaktuppgifter jag behöver!