Helene Lindberg

Församlingspedagog 100%
Om mig

Hejsan!

Mig hittar ni oftast bland barnen och ungdomarna i vår församlings olika verksamheter, på skolorna med bibeläventyret. I församlingsgården träffar vi bla Bunkerungdomar (högstadiet) Unga.nu (gymnasiet och uppåt)  och konfirmander. Jag sjunger gärna med barnen i Öppna förskolan. Tillsammans med kollegor jobbar jag för ett bra och givande konfirmandundervisning. Vill man bli ledare i någon av våra barn/ungdomsverksamheter är det bra om man går vår enkla ledarskola LUBEN efter konfirmationen, som jag ansvarar för. Jag hjälper naturligtvis till med övrigt församlingsarbete och deltar i gudstjänster och olika typer av "teamwork", deltar även i många olika typer av läger. Jag har ett toppenjobb och trivs jättebra i Bureå. Kontakta mig gärna om du har någon fundering.

Mvh Helene Lindberg Församlingspedagog Bureå Församling